Обявления

Семестриалното контролно по Дискр Стр-ри ще е на 28 април, събота, от 13 до 17 ч

Семестриалното контролно по Дискр Стр-ри ще е на 28 април, събота, от 13 до 17 ч

от Минко Марков -
Number of replies: 0

Здравейте.

Семестриалното контролно по Дискр Стр-ри ще е на 28 април, събота, от 13 до 17 ч в зали 210 и 130 на ФХФ.  Разпределението по зали е: групи 1, 2 и 3 в зала 210, групи 4, 5 и 6 в зала 130.

Контролното ще бъде около 3 астрономически часа и ще бъде от две части, всяка по 1 час и 30 мин.  Между двете части ще има почивка от десетина минути, през която можете да излезете.  По време на всяка от двете части не можете да излизате, освен ако не предадете работата си.


За всеки случай носете студентските си книжки и идентификации - лични карти или шофьорски книжки.  Студент(ка) без документи може да не бъде допуснат(а) до контролното.  Личната карта не замества студ. книжка, защото не съдържа факултетен номер, така че не забравяйте студ. си книжки.

Също така, закъснели студенти може да не  бъдат допускани в залата, за да не смущават незакъснелите.  Контролното започва в 13 ч точно.  Бъдете към 12:45 пред залата.

Носете си достатъчно листове за писане.   Ние отпечатваме условията на наши листове, но листовете за писане са ваши.

Ако залата е отключена преди ние (екипът, провеждащ изпита) да дойдем, не влизайте, няма смисъл.  Ние ще ви кажем как да седнете.

Моля с влизането в залата да си сложите връхните дрехи и багажа на закачалката или отстрани покрай прозорците.  Около вас не може да има пръснати дрехи, чанти, раници и т. н.  Студ. книжки и идентификацията трябва да бъдат обаче с вас по време на изпита.  Моля ви да изключите мобилните си телефони преди контролното, или поне да им изключите звука, и да ги оставите в багажа си, за да не бъдат вав вас. 

1) Звъненето на телефони по време на изпита е изключително досадно и разконцентриращо.

2)  По време на контролното не може да имате в себе си мобилен телефон или каквото и да е устройство, което минава за "смарт".  Откриване у студент на такова устройство води автоматично до анулиране на контролното за него или нея. 

Преди да започне изпита ще проверим по списък явилите се.  Списъкът на студентите от курса ще бъде изложен тук, в муудъл.  Студенти, чиито имена не са в този списък, не може да се явяват на контролното.  Моля да се убедите, че името Ви е в списъка.

Резултатите от контролното ще бъдат изложени в муудъл колкото е възможно по-скоро, както и примерни решения на задачите.


По време на контролното не може да задавате уточняващи въпроси.  Задаване на уточняващ въпрос на висок глас може да е опит за подсказване, тъй като самият въпрос носи информация.  Задаване на въпроси от типа на "Да пиша ли еди-какво си?" и "Така ли да реша еди-коя задача?" са безсмислени -- решението какво да пишете, колко подробно и точно какво да сложите в отговора е изцяло Ваше.

Моля ясно да означавате кое е чернова и кое, белова, за да няма съмнение при проверяването кое е черновата.  Черновата няма да се проверява, но трябва да бъде върху листовете, които предавате.

Моля да пишете колкото е възможно по-ясно.  Един начин да се постигне по-голяма яснота е да се пише разредено, с по-голямо разстояние между редовете.  Имайте предвид, че времето за проверка е ограничено и ако за 5 минути проверяващият не може да бъде убеден, че задачата е решена, тя или той е напълно в правото си да я прескочи, оставяйки ѝ нула точки.


Желая успех на всички.


--

ММ