Обявления

Оценяване и текущ контрол

Оценяване и текущ контрол

от Milen Chechev -
Number of replies: 0
Здравейте,
пиша отностно оценяването за курса по СДА.

Моля обърнете внимание, че както е написано в лекция 1.основна част от оценката(60%) се сформира от текущият контрол, който ще включва 8 контролни по време на лекции и 14 домашни работи във формат състезания в хакер ранк.

Kрайният срок за предаване на първото домашно е до четвъртък 23:55. Линк за състезанието може да откриете в съдържанието на първата седмица в мудъл.

Тази седмица ще се проведе и първото контролно на тема сложност на алгоритми. За контролното моля да си носите лаптопи със батерии издържащи поне половин час. Ще пробвам да осигуря колкото се може повече разклонители, но до момента ФМИ може да осигури само за около 20 контакта.

Много е важно да запомните, че по-време на контролното не се допуска никаква помощ от колега, докато за домашните не се допуска никакво преписване( може да помагате със съвети на колеги които имат нужда от помощ, но не им помагайте за писането на самият код)

П.С. Всички студенти от минали години които да ми писали до сега,  са включени в мудъл. Влезте и в слак групата понеже там са повечето оперативни дискусии.

Поздрави,
Милен Чечев