Обявления

Домашно № 1 по Дискретни структури е публикувано

Домашно № 1 по Дискретни структури е публикувано

от Минко Марков -
Number of replies: 0

Уважаеми колеги,

Първото домашно по Дискр. Стр-ри е публикувано в муудъл.  Домашните си ще предадете на 25 март, понеделник, в началото на лекцията.  Моля преди началото на лекцията да сложите домашните си работи върху катедрата в шест купчини, като домашните на всяка група са в отделна купчина.  Имам следните изисквания:

1.  Домашните се предават ПРЕДИ началото на лекцията.  След започване на лекцията НЯМА да приемам повече домашни. 

2.  Всеки от вас трябва да разпечата листа с условията (т.е., това, което е публикувано в муудъл) и да си попълни името, факултетния номер и групата върху него.   Листовете на домашното на всеки от вас трябва да са защипани с телбод, като листът с условията трябва да е първи.  Подчертавам, с телбод, а не с кламер, защото кламер може да се извади много лесно.  Недейте да слагате домашните си в прозрачни "джобове", защото това пречи на бързото разгръщане.  Защипете ги с телбод -- всичко друго е неприемливо.

3.  Не преписвайте и не давайте домашното си другиму.  Асистентите са напълно в правото си да дават по нула точки на всеки две домашни, които съдържат поне една явно преписана задача.  Невъзможно е да се разбере точно кой от кого е преписал, така че, ако има такива домашни и ако преписването бъде забелязано, просто всички ще бъдат нулирани.

4.  Пишете четливо и ясно -- говоря и за краснопис, и за ясно изразяване.  Асистентите разполагат с ограничено време за проверяване.  Ако за 5 минути даден асистент не може да се убеди в правилността на някакво решение, той или тя е напълно в правото си да прескочи това решение, давайки нула точки.   


Желая успех на всички.

-- ММ