Обявления

ВАЖНО: Курсови проекти

ВАЖНО: Курсови проекти

от Калин Николов -
Number of replies: 0

Колеги,

 

Публикувани са темите на курсовите проекти по ООП за този семестър. На всеки от вас е разпределена по случаен принцип една тема. Разпределението може да видите тук. В случай, че някой не вижда факултетния си номер в разпределението, моля да съобщи за това на асистентите или лектора.

 

Като домашна работа към семинара на курса ще ви бъдат възлагани последователно части от съответните курсови проекти. Оценката, която ще ви бъде поставена в рамките на семинара върху тези домашни работи, ще представлява важен компонент на крайната оценка по предмета. Формулата за оценяване ще обсъдим на лекции. Оценката по практикума също ще се базира основно на курсовия проект, който ви е възложен.

 

Като част от всеки курсов проект има елементи, които не са залегнати в основната програмата на курса. Част от задачата ви е да потърсите материали и сами да усвоите необходимите знания, за да изпълните условието на проекта.

 

За въпроси по организацията на работата по курсовите проекти молим да пишете във форума за въпроси или да се обърнете към асистентите и лекторите.

 

Поздрави,

Екипът по ООП