Обявления

ЗА ДВАТА ПОТОКА: Второ контролно по УП

ЗА ДВАТА ПОТОКА: Второ контролно по УП

от Калин Николов -
Number of replies: 0

Здравейте, Колеги!

Второто контролно по УП ще се проведе в четвъртък, 19.12, от 8 часа в зали 01, 101, 210 (ХФХ), 604 (ХФХ) и компютърни зали 018 и 313. По-късно ще ви изпратим разпределение по залите.

Новото при това контролно е, че ще бъде на компютри, като тези от вас, които имат възможност, ще ползват собствени преносими компютри. Ако това ще е първият такъв изпит за вас (но със сигурно няма да е последният), ето малко подробности:

  • Ще ползвате средата, с която сте свикнали да работите. Подгответе компютрите си преди изпита така, че да са готови за работа без необходимост от връзка с Интернет. Носите пълна отговорност за изправността на машината си като цяло, ако по някаква причина загубите файла си, няма да има какво да се направи.
  • Ако решите да работите на батерия (което горещо НЕ препоръчваме) носите пълна отговорност за това дали машината ви ще има захранване до края на контролното. Ако имате възможност, носете си носете и разклонител.
  • Ползването на каквато и да е безжична връзка или допълнителни материали по време на контролното НЕ е позволено.
  • Условията на задачите ще получите разпечатани преди началото на контролното.
  • Предаването ще става електронно чрез курса в Moodle, за което ще получите съдействие на място. ВНИМАНИЕ: Осигурете, че имате достъп до курса по УП в Moodle и сте записани като участници в него (най-добре тествайте дали можете да попълните анкетата за работни места).

Препоръчваме на всеки от вас, който има преносим компютър, да прави контролното на него, тъй като това ще е ценен опит за бъдещи изпити, контролни и курсови проекти.

За тези от вас, които нямат такава възможност, ще осигурим "служебни" работни места, за което моля попълнете анкетата от предишното съобщение до края на деня днес.

Желаем ви вълнуващо посрещане на първия студентски празник!

Поздрави,

Екипът