Обявления

Занятия по ООП през следващата седмица

Re: Занятия по ООП през следващата седмица

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 0
Здравейте, колеги,

Лекцията по ООП утре ще се проведе в стандартното време по Google Meet, което ще ни даде възможност за двупосочна видео връзка в реално време, в допълнение на изпращане на текстови съобщения. Ето връзка към видео конференцията:
 
 
Когато достъпите горния линк ще видите прозорец в който да въведете двете си имена (най-добре на кирилица) и да поискате разрешение за включване. Не след дълго би трябвало да се включите в конференцията.
 
За достъп не се изисква допълнителен софтуер освен съвременен браузър. Аз лично съм го ползвал успешно на Firefox и Chrome. Възможно е браузърът ви да поиска да му дадете разрешение са достъп до микрофона и камерата, ако не сте ползвали видео чат през браузъра досега. Най-добре би било да осигурите микрофон и камера и да се включите с видео, за да имаме усещане максимално близко до лекцията на живо.
 
При проблеми със свързването, моля пишете в чата в Discord. По време на лекцията предпочитаният начин за задаване на въпроси е по микрофона, а ако нямате такъв, може и по текстовия чат.
 
Поздрави и до утре,
  Т. Трифонов