Обявления

Онлайн лекции по ДАА

Re: Онлайн лекции по ДАА

от Минко Марков -
Number of replies: 0
Уважаеми колеги,


За днешната ни лекция, в муудъл направих дейност "лекция на 26.03: рекурсии, рекурентни уравнения" в седмицата 23 -- 29 март. Това е муудъл дейност тип BigBlueButton (BBB). Вероятно вече знаете как се ползва BBB. Вие ще сте с изключени камери през цялото време и изключени микрофони през голямата част от времето, като микрофоните ще си включвате само поединично, само за задаване на въпрос във времето за задаване на въпроси.

Дейността е отворена от 12:00. Ние ще започнем в 12:15. Между 12:00 и 12:15 може да се присъединим и да се убедим, че всичко работи.

Свалете файловете "Лекционни записки по алгоритми, работна версия от 26 март 2020" и "Сборник с решени задачи по алгоритми" от муудъл преди началото на лекцията. Сборникът не е променян от години, но лекционните записки редактирах сега и трябва да имате последната версия. Добре е да ги имате на десктопа си. Добре е да имате и сборника със задачите за всеки случай. Аз ще опитам да правя презентация върху лекционните записки. Файлът на лекционните записки има прекалено много страници за BBB. За целите на днешната презентация, извадих от целия pdf на лекц. записки само страниците, които ще ползваме, и ще правя презентация върху тях. Вчера с КН това работеше.

Излишно е да казвам, че през телефон няма да се вижда нищо.

По принцип трябва да правим междучасия. Но днес ми се налага да съм в още една конференция от 15 ч, така че второто междучасие ще е кратко, за да може третият час да е хем 45 мин, хем да приключим малко преди 15 ч.

Бъдете здрави,

Минко