Форум за новини и съобщения

ООАПСС: Записване за тема за есе и за проект; междинни тестове; онлайн анкета

ООАПСС: Записване за тема за есе и за проект; междинни тестове; онлайн анкета

от Боян Бончев -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Можете да разгледате изискванията за разработка и темите за есета и за проекти, които качих в началото на страницата на курса, за да си изберете тема за проект (задължително) и за есе (есето не е задължителен елемент за завършване на курса). Ще можете да заявите избраните теми в съответните Wiki страници (достъпни в страницата ка курса в Мудъл) за записване за тема на проект и на есе - те ще бъдат отворени за записване от 12:00ч. на 20.10 до 1.11.2020г. вкл. 

Първият от трите междинни теста по ООАПСС е планиран да се проведе дистанционно във вторник, 03.11.2020г., от 10:45 до 11:00 часа. Повече информация ще ви дам на лекциите във вторник. Допълнително, искам да ви напомня да си преглеждате предадените лекции преди упражненията, с цел по-ефективното им провеждане. Редовното им преглеждане ще ви подпомогне и за междинните тестове, както и за изпита.

Накрая искам да ви предложа да попълните анонимна онлайн анкета за учащи относно образователни видео игри и стилове на учене и на играене - на адрес https://forms.gle/Yj1NTrPA2tDgqoom9. Анкетата се провежда в рамките на проект APOGEE (http://www.apogee.online/) и има за цел идентифициране на типове образователни видеоигри, подходящи и предпочитани за даден стил на игра/учене на ученици в началното, основното и средното училище. Предпочетените от теб типове образователни видеоигри ще бъдат включени в генерираните от платформата APOGEE видео игри от тип лабиринт. Който е съгласен да ни предостави е-мейл адрес (в края на анкетата), ще получи информация за своя стил на учене и на играене, който ще определим от отговорите му на въпросите в анкетата.

Поздрави,

Боян Бончев