Форум за новини и съобщения

ООАПСС: дистанционни лекции и тест; гост-лекция на PaySafe "Machine Learning in Graphs"

ООАПСС: дистанционни лекции и тест; гост-лекция на PaySafe "Machine Learning in Graphs"

от Боян Бончев -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Поради заповедта на министъра на здравеопазването от вчера, лекциите и упражненията по предмета ще се водят дистанционно през ВВВ в Мудъл, поне до 12.11. 

Първият междинен теста по ООАПСС ще се проведе единствено дистанционно (поради същата причина) на 3.11.2020г., от 10:30 до 11:30 часа. Този тест ще бъде  Този тест е по предадения материал до лекция "Агрегация и композиция...." вкл. и може да се реши дистанционно от всяко устройство (лаптоп, таблет, смартфон, компютър и т.н.) с Интернет свързаност, но само през посочения интервал. Той съдържа 15 затворени въпроса и е с времеви лимит 15 мин. Тежестта му в крайната оценка е 5%.

Накрая искам да ви поканя на много интересна онлайн лекция на Марин Делчев, Senior Software Engineer в Paysafe на тема "Machine Learning in Graphs":

----- ПОКАНА -----

Във връзка с влошената епидемична обстановка и преустановяването на присъствените лекции във висшите учебни заведения, лекцията на Марин Делчев, Senior Software Engineer в Paysafe на тема "Machine Learning in Graphs" ("Машинно обучение в Графи") ще се състои дистанционно на 29.10. (четвръртък) от 19:00. За да се включите последвайте следния линк в деня и часа на събитието: https://bit.ly/3e220DJ

Очакваме срещата ни с нетърпение, макар и виртуално!

Join  conversationbit.ly  

Благодаря и се пазете!  

?auth=co&loc=en_US&id=180455&part=2.2

----------------------------------

Поздрави,

Боян