Форум въпроси

Предстоящ тест

Предстоящ тест

от Асен Аризанов -
Number of replies: 9

Здравейте,

Бих искал да знам кога ще се състои теста.

Също материалът публикуван в moodle (презентации, код) достатъчна подготовка ли е или трябва да се чете и от някоя книжка.

Мерси предварително.

In reply to Асен Аризанов

Re: Предстоящ тест

от Елена Арабаджийска -
Да, би било добре, ако споделите. Последния път стана голямо объркване. Спомням си, че накрая се обяви, че тестът се отлага, но някой се размрънка и в крайна сметка не стана ясно какво решение се взе.
Бих се радвала, ако се отложи. Говорим за тест, който може окончателно да ни постави двойката, в крайна сметка.
In reply to Елена Арабаджийска

от Калин Николов -
Тестът ще се проведе на 28.04.

Презентациите не са достатъчен материал за подготовка за отлична оценка. Те са по-скоро конспекти, а ресурсите с в линковете и книгата, по която се води курса.

Все пак най-добрата подготовка си е редовното ходене на лекции :) тъй като понякога разказваме неща, които не могат да се прочетат в тези ресурси. Но на теста ще се постараем да не задаваме от този вид въпроси.
In reply to Калин Николов

от Павел Боев -
Здравейте,

Имам следното предложение - нека проведем теста не по време на лекциите, а някоя събота или неделя - например 25 или 26 април. По този начин няма да изпускаме лекция и ще можем да вземем повече материал.
Изпуснахме лекция на 3-ти Март, ще изпуснем и на 21-ви Април и една на 5-ти Май (която не е ясно колко ще "отучим" на 30-ти Май). Ако изпуснем и на 28-ми поради теста няма ли да станат много?

Поздрави,
Павел
In reply to Павел Боев

от Елена Арабаджийска -
Информатика вече имаме задължително контролно по Логическо програмиране + някои ще отработваме на 25ти. Сигурна съм, че такава разнородна и голяма група, каквато се сформираме на Flex, би била трудна за организиране в някоя извънредна дата. По време на лекции е по-добре.
In reply to Павел Боев

от Ана Серафимова -

Напълно подкрепям мнението на Елена Арабаджийска. Мисля, че ще бъде най-добре тестът да се състои на 28-ми.

In reply to Ана Серафимова

от Калин Николов -
Ще направим контролното на 28ми, а някой от интересните неща, за които няма да ни остане време, ще разкажем под формата на извънреден семинар. За сега се движим добре с програмата. Ще го уточним на лекции.

Поздрави
In reply to Калин Николов

от Павел Боев -
Здравейте,

Кога ще качите презентациите от последната лекция - говорихме за ToolTip, PopUp и управление на състоянията. Ще се включва ли материала от тях на теста във Вторник

Павел
In reply to Павел Боев

от Юрий Донев -
Качихме лекциите, съжалявам за закъснението. Относно теста - първоначално въпросите за състояния трябваше да останат за втория тест, но предвид разместванията в датата на теста ще включим въпроси от тази тема и в този, и в следващия тест.