Обявления

ВАЖНО: Регистрация за контролно 1

ВАЖНО: Регистрация за контролно 1

от Калин Николов -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Както обсъдихме на лекции, първото контролно по ООП ще се проведе следващия четвъртък, 01.04.2021, от 09:15 в електронна среда.

Моля тези от вас, които планират да се явят на контролнното, задължително да се регистрират в следната анкета. Това е необходимо, за да може екипа да организира контролното. За съжаление, няма да е възможно да допускаме до контролното студенти, които не са се ригистрирали навреме.

Срокът за регистрация е вторник, 30.03, 11:00 часа.

След като се регистрирате в анкетата, моля също да се впишете в Discord сървъра на ФМИ чрез следната покана. След като се регистрирате, потърсете канала #ооп-ис-2020-21-студенти. Там ще можете да задавате въпроси към екипа в реално време по време на контролното, така че е важно да се ригистрирате. Освен това, по всяко друго време ще имате възможност да се свържете с преподавателите към курса.

Очаквайте в деня преди контролното инструцкии относно начина на провеждането и организацията му. Важно е да разгледате инструкциите навреме (най-късно в деня преди контролното, а не сутринта преди него) и да се уверите, че имате готовност за плавно протичане на контролното.

Поздрави,

Екипът