Обявления

ПОПРАВЕИТЕЛНА СЕСИЯ: Организация на изпита по ООП

ПОПРАВЕИТЕЛНА СЕСИЯ: Организация на изпита по ООП

от Калин Николов -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Тези от вас, които ще се явяват на поправителен изпит, могат да се запознаят с детайлите относно провеждането му по-долу:


На 16-ти август, понеделник, от 10:30 ще бъде отворена в Moodle кратка задача за самостоятелна работа, за чието решение ще имате 45 минути. Задачата ще се оценява с да/не, като е небходимо да получите "да", за да продължите с изпита. Решенията ще бъдат проверени и чрез системата за плагиатство. Целта на допълнителната задача е да провери минимално изискуемо ниво за явяване на изпит, но оценка "да" на нея не е достатъчна за издържането му. Връзка към заданието, където ще се отключи задачата, ще получите до 15 август.

Изпитът по ООП и ООП-Практикум ще се проведе на 19.08, четвъртък, от 9 часа. Изпитът ще бъде в електронна среда. Ще има три комплекта задачи: (1) за явяващи се само по ООП, (2) за явяващи се по ООП-Практикум и (3) за явяващи се и по двете дисциплини. Всички студенти ще започнат работа в 9 часа и ще имат различен краен час, в зависимост от това по какво се явяват.

(1) явяващи се само по ООП - от 9 до 10:30,
(2) явяващи се по ООП-Практикум - от 9 до 10:00,
(3) явяващи се на ООП и ООП-Практикум - от 9 до 11:15

(*) Времената са ориентировъчни и може да бъдат коригирани

Допълнителни бележки за ликвидационната сесия (информацията важи за всички курсове):
На ликвидационна сесия може да се явите само ако сте се явявали на друг изпит със съвпадащи ден и час. Изисква се подписана бележка или email от преподавател, потвърждаващи, че сте явили на друг изпит по същото време.

Желаем ви успех,
Екипът