Обявления

Курсови проекти по СД

Курсови проекти по СД

от Калин Николов -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Моля тези от вас, които желаят да правят курсов проект и имат поне 75 точки на първо контролно, да отбележат желанието си в следната анкета.

Тези от вас, чиито контролни все още не са проверени, също могат да се отбележат, ако смятат, че са се справили добре на контролното. Ако в крайна сметка резултатите им са под очакваното, заявката им няма да бъде удовлетворена.

Обърнете внимание, че изборът да правите курсов проект не просто ви освобождава от задължението да предавате домашно и да се явявате на изпит, но и ви лишава от това право. Т.е. не се допуска да правим проект И да се явим на изпит с идеята да се вземе по-добрия резултат. Нека колегите, които се запишат за проект, да имат предвид, че няма да могат да се явят и на изпит и да предават домашни.

Всеки студент ще получи избор измежду две теми, по едната от които да работи, на случаен принцип. Студентите ще имат възможност да се откажат от избора си да правят проект до 1 седмица след като всеки получи темите си.

Защитата на курсовите проекти ще се извърши по график  между 17-ти и 23-ти януари (една седмица преди края на семестъра) в часовете на редовните занятия.

Срокът за подаване на заявки за курсов проект е дo понеделник, 28.11. Заявки след този срок няма да бъдат приемани по никакви причини.

Поздрави,

Калин Георгиев