Обявления

Курсови проекти по ООП

Курсови проекти по ООП

by Калин Николов -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Като обратна връзка към заданието "Курсов проект по ООП" сте получили автоматично разпределени две теми за курсови проекти. Моля тези от вас, които желаят да правят курсов проект по една от поставените теми и имат поне 75 точки на първо контролно, да отбележат желанието си в следната анкета. Срокът за това е 26 април. Заявки след този срок няма да бъдат приемани по никакви причини.

Тези от вас, чиито контролни все още не са проверени, също могат да се отбележат, ако смятат, че са се справили добре на контролното. Ако в крайна сметка резултатите им са под очакваното, заявката им няма да бъде удовлетворена.

Обърнете внимание, че изборът да правите курсов проект не просто ви освобождава от задължението да предавате домашно и да се явявате на изпит, но и ви лишава от това право. Т.е. не се допуска да правим проект И да се явим на изпит с идеята да се вземе по-добрия резултат. Нека колегите, които се запишат за проект, да имат предвид, че няма да могат да се явят и на изпит и да предават домашни.

Защитата на курсовите проекти ще се извърши по график една или две седмици преди края на семестъра в часовете на редовните занятия.


Поздрави,

Калин Георгиев

П.П. За проекта "Игра" можете да изберете коя да е от възможните игри в описанието на проектите. За проекта "Информационна система" аналогично можете да изберете един от възможните проекти за информационни системи.