Настройки на записването

В днешно време хората водят заседнал начин на живот. С нарастването на новите технологии, машините постепенно изместват физическия труд и като резултат от това хората извършват рутинни действия, които водят до схващания и влияят отрицателно на физическото състояние. Това води до определени заболявания в зависимост от професията, която работят (хората, работещи на компютър са предразположени към плексит, наднормено тегло и други болести). В забързаното ежедневие и множеството ангажименти, хората не намират време за спорт. Много от тях имат желание, но не са достатъчно информирани относно специфичните им нужди откъм упражнения, интензивност, процедури и бързо губят мотивация. Други не намират достатъчно време, не виждат ясно резултатите и напредъка си.

Нашата цел е хората да променят начина си на живот: да живеят по-активно и здравословно, да вземат превантивни мерки, за да не се стигне до проблеми в здравето или наднормено тегло.

Хората трябва да получат знания относно това какво е най-добро за тях, как да го изпълняват, как да следят резултатите си, да се мотивират и да се чувстват като част от група с обща цел – здравето. Те трябва да имат желание да спортуват след натоварения и дълъг работен ден.



Самозаписване (Студент)
Самозаписване (Студент)