Новини

Курсови проекти

Курсови проекти

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 0

Здравейте!

  Първото контролно мина и всички се справиха много добре. Някои оценките вече са публикувани, можете да видите своите точки на "Оценки". Второто контролно е обявено за 17 януари. През сесията също ще има дата, когато можете да правите І или ІІ контролно, ако сте изпуснали някое от тях или искате да поправите оценката си.

  Напомням ви, че тече срокът за избиране на курсови проекти - 7 януари 2005 г. е крайната дата. Всеки курсов проект, който се предава накрая трябва да е заявен предварително. Заявката става лично при някой от демонстраторите и след одобрение се публикува на сайта във форума в седмица 12 "Изберете проекта си". Моля тези, които вече са предали проекта си също да напишат по една публикация във форума - за архива.

  Проектите се предават лично на демонстратор, след което се предават и електронно като се публикуват на заданието на седмица 14 "Курсов проект".

  Ако имате въпроси по някой от проектите, пишете във форума за съответния проект. Въздържайте се от публикуване на код и алгоритми, касаещи решенията по проектите.

Весели празници на всички!