Новинарски форум

Първо контролно

Първо контролно

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 3

Здравейте, колеги,

Първото контролно по ФП ще се проведе на 19 ноември (четвъртък) от 15 до 17 часа. Като прегледах учебните разписания, на пръв поглед не изглежда да има някакво засичане с друг час. Ако има такова, моля да ме уведомите възможно най-бързо.

Както споменах днес на лекции, с екипа обмисляме възможността за провеждане на контролното на компютър. Ще ни помогнете с окончателното решение и организацията, ако попълните тази анкета.

In reply to Трифон Трифонов

Re: Първо контролно

от Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Публикувани са примерни задачи за първото контролно.

Благодаря на всички, които попълниха анкетата. За съжаление, изглежда че няма достатъчно голяма свободна компютърна зала, за да побере всички желаещи да правят контролното на компютър на ФМИ. В понеделник ще се опитам отново да потърся, но ако не успея, вероятно ще проведем контролното на лист.

Междувременно, ако някой от вас си е променил предпочитанието за начин на провеждане на контролното, анкетата позволява промяна на отговора.

In reply to Трифон Трифонов

Re: Първо контролно

от Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

В крайна сметка ще можем да проведем първото контролно по ФП така, че всеки да прави контролното по предпочитания от него начин: на компютър (на ФМИ или собствен) или на лист. За целта се налага контролното да бъде преместено от 16 до 18, като денят остава същият (четвъртък, 19.11). Залите са както следва :

  • за тези от вас, които ще правят контролното на собствен компютър или на лист — зала 200
  • за тези от вас, които ще правят контролното на компютър на ФМИ — зала 107

ВАЖНО: всеки носи отговорност за изправността на собствения си компютър! Носете си разклонители!

In reply to Трифон Трифонов

Re: Първо контролно

от Андрей Дренски -

Здравейте, колеги!

Качени са примерни решения на задачите от първото контролно. Кодът е подробно документиран, описани са идеите зад точно тези решения на задачите, а някои задачи са решени по два различни начина.


Поздрави,
Андрей