Новинарски форум

Теми за проекти

Теми за проекти

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 2

Здравейте,

Публикувани са първите теми за проекти. Скоро ще бъдат качени още теми, както и инструкции за заявяване на избор на проект.

In reply to Трифон Трифонов

Re: Теми за проекти

от Трифон Трифонов -

Здравейте,

Публикувани са всички теми за проекти по ФП. Всеки проект трябва да бъде заявен предварително. Има отделни анкети за заявяване на проект по ФП и проект по ФП-практикум. Всяка тема може да бъде избрана от не повече от 7 души по ФП и от 2 души по ФП-практикум. Разбира се, ако ще предавате два проекта по ФП и ФП-практикум, темите трябва да са различни. Срокът за избор е 31 декември (четвъртък), 13:30. За въпроси по проектите, моля използвайте форума за въпроси.

Можете също да правите проект и по тема, дефинирана от вас, но в такъв случай трябва да получите одобрение. За целта, опишете накратко идеята си във форума преди края на срока за избор на проект.

Срокът за предаване на проектите ще е в края на семестъра.

Екипът по ФП ви желае весели празници!


In reply to Трифон Трифонов

Re: Теми за проекти

от Трифон Трифонов -

Здравейте и честита Коледа!

Публикувани са правила за проектите, също така вече има две задания, където можете да качвате проектите си по ФП и ФП-практикум. Срокът е 24.01 (неделя), 20:00. Защитите вероятно ще бъдат в началото на първата седмица на сесията, скоро ще обявим дата.

Весело посрещане на новата година!