Новинарски форум

Take the stage

Take the stage

от Дамян Димитров -
Number of replies: 5

Както говорихме днес, това е темата, в която първите трима заявили участие, ще имат възможност да представят 5 минутна презентация пред аудиторията следващия четвъртък (14 януари).

За тези от вас, които пропуснаха днешната лекция, отбелязваме, че следващия път трима от вас ще могат да направят презентация на тема по избор в рамките на 5 минути. Това ще се случи във втория час и те ще могат да получат обратна връзка от Теди - нашия гост обучител по презентационни умения. В първата част на лекция тя ще ни запознае с изпитана методика за подготовка и провеждане на презентации. Също така ще сподели и ценни съвети от нейната практика за това как да се справим със сценичната треска и още нещо ...

In reply to Дамян Димитров

Re: Take the stage

от Дамян Димитров -

Привет!

Пише ви Теди. В очакване съм да работим заедно утре!

Както ви споделих, целта на утрешната ни среща е да съм ви максимално полезна в подготовката, както на курсовите ви защити, така и на бъдещите ви презентации извън курса. Ще споделя с вас моят опит за това как се подготвя и изнася една въздействаща презентация.

Продължавам с лично поздравление към Мартин. Марти, чудесно е, че си първи. Да ти върви все така :) Всички сме в очакване на това, което си ни подготвил.

Останалите, не се притеснявайте. Хората казват, че човек не знае какво губи, когато не участва, но аз ще се постарая утре да няма губещи. За всички останали съм подготвила едно друго предизвикателство! Има още две места ;)

Ще бъде забавно :)

До утре!

Теди Симеонова