Новинарски форум

Поправителен изпит

Поправителен изпит

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 4

Здравейте, колеги,

Във връзка с поправителният изпит по Структури от данни и програмиране, който ще се проведе на 28.08 (неделя) от 9:00 в зали ФХФ-130 и ФХФ-210, бих искал да напомня, че всички точки получени в рамките на семестъра се запазват в рамките на учебната година. Това означава, че точките се пазят за поправителната и ликвидационната сесия, но ако оставите изпита за догодина, започвате на чисто. В частност, това означава, че ако сте взели успешно задачите или теста, не е необходимо да се явявате отново на този компонент. Все пак, ако искате да се опитате да повишите резултата си, можете да се явите. Взема се максималният резултат, т.е. ако се откажете, резултатът от редовната сесия се запазва. Моят съвет е да се явите отново на компонентите, ако нямате точки от текущ контрол, понеже минимумът за минаване на изпита е 70 т. общо от всички компоненти.


За разлика от редовната сесия, изпитът ще се проведе изцяло на хартия. За съжаление, поради натоварения график на поправителната сесия не успях да организирам възможност за зала, подходяща за работа на компютри.


Желая ви успешна подготовка!

Поздрави,
  Т. Трифонов
In reply to Трифон Трифонов

Re: Поправителен изпит

от Денис Чакъров -

Може ли да ползваме наготово реализациите на някои структури от лекции като ги споменаваме в листа,че ги ползваме?

In reply to Трифон Трифонов

Re: Поправителен изпит

от Симона Стоянова -

Здравейте, 
Тези от нас, които не искаме да се явяваме на писмен изпит, към колко часа трябва да дойдем за устния?

In reply to Симона Стоянова

Re: Поправителен изпит

от Трифон Трифонов -

Здравейте,

Малко подробности за изпита утре. Изпита по СДП ще се проведе в зала ФХФ-130. От 9:00 започва изпитът на задачи, който ще продължи два часа и половина. От 12:30 в същата зала ще започне теста, който ще продължи час и петнадесет минути.

Поздрави,
  Т. Трифонов