Niakoi znae li gore-dolu koga da ochakvame rezultatite ot izpita po OOP i koga shte ni nanasiat ocenkite? Az stavam veche mnogo neturpeliva.

--Nevena
az pak ako trqbva da sam 4esten se nadqvam 4e nqma da ni nakarat da idem predi izpitat po VA...zashtoto shte zagubim i malkoto vreme koeto ni ostava.
Peace out and god bless you!
Не че ще допринеса много, обаче асистентите ми бяха казали, че до 10 (десет) дни ще публикуват резултатите...
...а за съжаление 5 юли мина...
Щом не казват нищо, значи сигурно няма изгледи да получим оценки скоро. То така или иначе от тях не зависи особено, защото не проверяват работите...
Даже някой ми каза, че чак другата седмица ще ни пишат оценките. А и тази седмица не остана кога.
Да ти кажа и аз ще пътувам в събота (въпреки, че съм от София ) и ако оценките се пишат другата седмица, явно няма да присъствам лично. Не съм очаквал, че ще имаме ангажименти след сесията. И съм сигурен, че има и други хора, които са си направили вече планове.
Здравейте,
знам, че сте много нетърпеливи, но все пак доц. Тодорова има да провери 400 работи изцяло сама. Лично ми довери, че гледа всяка писмена работа по половин час, за да бъде сигурна, че няма да ви ощети.
Днес говорих с доц. Тодорова за резултатите. Поради лични проблеми тя не е в София, но ще ми изпрати резултатите ви в събота или неделя, аз лично ще ги публикувам на всички възможни места, за да стигнат най-бързо до вас. Вероятно оценките ще се нанасят в понеделник. Помолих я да ми изпраща междинни резултати, за да не ви държи в напрежение.
Така че сега учете по ВА! Иначе и аз искам да си ходя във Варна :)
Успех!
Трифон
Не, няма да има проблем, само ако не си съгласна с оценката си няма да можеш да се бориш за повече.
А кога ще е тази борба за повече?
Надявам се да не е преди понеделник включително...
Ами София в момента си е едно голямо сметище - купчини боклук и отвратителна смрад. Така че наистина който има възможност - да се спасява. А който не е тук - да не идва.
Мерси на Трифон за инфото, между другото. Ние фурор направихме за тия оценки.
Ne e po zle otkolkoto predniat put s krizata s boklucite... ima oshte megdan za boklucite:P
Kolkoto do ocenkite...nevijdam smisal da burzate kato nishto nqma da se promeni ako gi nau4ite dori s 2 dena po burzo... Malko e kofti za tezi koito 4akat samo tazi ocenka za da podavat molba za obshtejitia i takiva neshta... no... takova e polojenieto!
Peace out and God bless you all!
he-he,
kolegi, tui kato vuv toia forum mnogo zapochna da se govori za boklucite v Sofia, mojete da ostaviate kopie ot mnenieto si i vuv : http://www.sofia.bg/forum.asp?
, ta pone niakoi ot onia kretenoidi v obshtinata da go prochete. Moje niakoi ot Vas da nameri dalgoochakvanoto reshenie na tozi NP-problem
:)))))
Ima rezultati...vupreki da ima "malko" greshki za nqkoi!