Обявления

Важна организационна информация за курса

Важна организационна информация за курса

от Иван Камбуров -
Number of replies: 0

Здравейте колеги,

Понеже краят на семестъра наближава най-вероятно имате останали въпроси относно как и кога ще си довършим оценяването и т.н..

Първо: Арената е върната на стария сървър и вече се намира на адрес https://judge.openfmi.net/

Второ: В нея ще намерите активно състезание съдържащо всички задачи за домашно до края на семестъра, моля ви пратете там и решенията си на първото домашно, за да имаме по-лесно и точно, унифицирано оценяване.
Трето: Може да гледате актуално класиране спрямо домашното на адрес: https://judge.openfmi.net/main/results?contest_id=124

Четвърто: По-сложното бонус домашно ще бъде публикувано по-късно днес (до утре на обяд най-късно).

Пето: Както ви обещах в началото на семестъра топ 5 човека, получили най-много точки от решаването на задачи в арената ще получат бонус 15 точки към крайния си резултат за курса (извън тройката това е около половин единица).

Шесто: Имаше предложения на последното упражнение да си наваксаме часове, като подготовка преди второто контролно, но поради липса на време и зали единственият вариант за това е да се съберем за нещо такова на 20.01.2018г., а контролното да се премести за 21.01.2018г., за да се реши това, моля всеки да попълни тази ( https://www.surveymonkey.com/r/TKYBV2B ) анкета по възможност до упражнението ни утре вечер.

Седмо: Понеже семестъра завърши, но все още трябва да си направим и последното (трето) контролно, се налага да си изберем дата през сесията, в която всички сме свободни, за контролното. За тази цел съм направил анкета за това в кои дни е удобно на всеки да направим третото контролно. Моля ви като я попълвате при имената си да добавите и факултетните си номера и да не отбелязвате като възможни, само дати, в които наистина няма как да присъствате, а ако има как, но ви е доста неудобно моля изберете "Yes, if need be" опцията. Ето и линк към анкетата: https://doodle.com/poll/byhcy7np83cw5bda

(Забележка: поради намаленото време за домашните, породени от технически затруднения, за които не сте виновни, задачите за домашна работа са малко по-леки от колкото принципно трябва да са, в същият ред на мисли и допълнителното по-трудно домашно ще е по-леко от колкото бях решил да е)

Ако е останало нещо недоизяснено или имате въпроси може винаги на ми пишете на имейла, някой IM или да коментирате тази тема във форума в мудъл или на поста във фейсбук групата на курса.


Поздрави,

Иван Камбуров