Обявления

Изпит по СД: Организация и допуснати студенти

Изпит по СД: Организация и допуснати студенти

от Калин Николов -
Number of replies: 2

Колеги, до изпит по СД са допуснати всички студенти, които имат поне 40 точки на поне едното от двете семестриални контролни

Изпитът ще се проведе в четвъртък, 24.01, от 10 часа в зала 325 на ФМИ на личните ви компютри, при организация сходна с тази на семестриалните контролни. Тези от вас, които имат нужда да ползват компютър на ФМИ, нека да се явят в зала 321.

Внимание: напомняме, че доспукането до изпит не означава, че изпитът е взет. Ще имаме изискване от поне 50 точки на изпита и поне общо 150 точки сумарно от всички компоненти (контролни, домашно, изпит и проект)  за успешно преминаване на курса (т.е. оценка 3.00).

Също така е важо, че си запазваме правото за студенти, за които има установено преписване, да анулираме всички точки по всички компоненти. Ако за някой от вас има съмнения за преписване, с които не сте съгласни, ще се наложи да се явите по време защитите на домашни и проекти, за да се провери случая.

In reply to Калин Николов

Re: Изпит по СД: Организация и допуснати студенти

от Николай Шемширов -

Здравейте !

Имам молба . Дали може да преразгледате допускането на изпит и евентуално да свалите прага на допускане. Ще сме ви благодарни ако го направите . Благодаря ви предварително !!

In reply to Калин Николов

Re: Изпит по СД: Организация и допуснати студенти

от Цвета Паньова -

Здавейте!

Въпрос относно изпита. Никъде не е спомената теоретична част. Ще има ли такава? Какъв процент от оценката е тя ? На предишни опити винаги е имало.

Поздрави!