Обявления

Инструкции за финален изпит 27.01.2019

Инструкции за финален изпит 27.01.2019

by Milen Chechev -
Number of replies: 0
Здравейте,
Пиша ви с инструкции за финалният изпит по СДА, който започва утре сутринта в 9:00.

По време на изпита ще бъдете разделени в зала 210 и 130 в химическият факултет, като разделението е спрямо списъка: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ruO77GOOXctEEkIEiV76XpMRO17g1VQR-h3oeF6DBm4/edit#gid=0
като първите 90 човека от списъка ще бъдат в зала 210, а останалите в зала 130.

При влизане в залата ще получите листче с персонален идентификационен код и място на което да седнете в залата. Персоналният ви идентификационен номер ще ви трябва за въвеждане в мудъл и на първата и на втората част от изпита. След получаването му въведете факултетният си номер на листчето и го запазете в книжката си.В залата ще бъдете седнали през място и през ред, като по-време на изпита ще ви бъде проверена самоличността спрямо студентска книжка/лична карта.

Изпита е от две части с 15 мин почивка между тях, като първата част ще е теоретичен тест с множество възможни отговори, а втората задачи. Имате възможност да направите изпита на лаптоп(донесен от вас) или на лист, като оценяването на работите написани на лист ще бъде със закъснение от няколко часа. Във всяка зала ще има разпределени разклонители, като те ще бъдат достатъчни за около 50% от вас, за това всеки който има възможност да помогне - да донесе допълнителен разклонител.

Нанасянето на оценки ще започне около 12:30ч, като самото нанасяне ще бъде в реда на класирането в курса.

П.С. За студентите от 4-ти курс изпита ще започне след основният изпит в 12ч зала 210.

Поздрави,
Милен Чечев