Обявления

Проекти

Проекти

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 1

Здравейте, колеги,

Както обявих тази седмица на лекции, готови са темите за проекти по ФП. Допълнително, в тази таблица ще намерите максималния брой точки, с които ще бъде оценявана всяка тема. В темите, които са за под 60 т. има дефинирани един или повече бонуси, които дават възможност съответната тема да бъде оценена над максимума брой точки, но общият брой точки не може да бъде повече от 60. Всеки от вас, който ще прави проект, е необходимо да заяви темата, по която ще работи предварително в тази анкета.

Крайният срок за заявяване на тема за проект е 30.11 (събота), 20:00. Моля да имате предвид, че незаявени проекти няма да бъдат допускани до защита. Изборът на проект може да се променя произволен брой пъти преди крайният срок.

При желание можете да работите по дефинирана от вас тема за проект, стига тя да е одобрена от екипа. Ако желаете да предложите собствена тема за проект, можете да я формулирате в този форум. Вашето предложение за тема ще бъде оценено с максимума точки, които ще бъдат присъждани за тази тема.

Поздрави,
Екипът по ФП

In reply to Трифон Трифонов

Re: Проекти

от Трифон Трифонов -
Здравейте,

Получихме няколко съобщения от студенти, които са забравили да си заявят проект. Във връзка с това, удължаваме срока за заявяване на тема до 4.12 (сряда), 20:00. Моля да имате предвид, че това ще бъде единственото удължаване на срока. Студентите, които не са заявили тема в този срок няма да могат да защитят проект.
 
Срокът за предаване на проекта е 5.01.2020 г., 20:00. Моля да предавате проектите си в това задание като ZIP файл, съдържащ само изходни файлове и евентуално тестови, ресурсни файлове и документация. Моля да имате предвид, че проекти, предадени след този срок, няма да бъдат допускани до защита.

Поздрави,
Екипът по ФП