Обявления

Дистанционен семинар на 6та група

Дистанционен семинар на 6та група

от Ясен Бонев -
Number of replies: 2

Здравейте,

С цел да не пропуснем занятия, ще се опитаме да направим семинара на 6та група дистанционно. Тъй като най-вероятно би било неудобно за повечето хора, особено тези, които са в общежития, да е от 08:15, предлагаме да изместим семинара към 19:00 на 09.03.2020.

Има два канала - chat & voice, за хората с проблемни микрофони ще използваме текстовия канал за въпроси. Също ви моля да сте заглушени при влизането и да включвате звука само при задаване на въпроси.

 За да достъпите каналите можете да влезете в Discord сървъра FMI, има обявление от Трифон, описващо как да го достъпим. Двата канала се казват ооп-и-дистанционни-занятия.

Имаме цяла вечер да отговорим на каквито и да е въпроси след самото провеждане, така че всеки, които има въпроси или просто иска да слуша, може да заповяда. Официално започваме в 19:15.

Поздрави,
Ясен

In reply to Ясен Бонев

Re: Дистанционен семинар на 6та група

от Ясен Алексиев -
Здравейте, колеги

Кода от семинара в понеделник е качен. Подкарайте го при вас и прочетете коментарите. Също така, ще направим още един семинар тази седмица, за да си довършим задачата от понеделник и да покрием още нов(и да затвърдим стар) материал. Това ще стане, утре(12.03) от 19:00, чрез Youtube Livestream, за да е ОС независимо. Ще пратим линк утре преди stream-a, като коментар тук и като коментар във фейсбук поста. Ако има проблеми с Youtube ще се прехвърлим пак на Microsoft Teams.

Поздрави, Ясен