Обявления

Избор на дата и час за защита през седмицата 8–14.06

Избор на дата и час за защита през седмицата 8–14.06

by Трифон Трифонов -
Number of replies: 0

Здравейте,

Това е съобщение САМО за тези от вас, които ще предадат проектите си до утре, 7.06., и са избрали да защитават пред следващата седмица 8–14.06.

Моля да изберете дата и час за защита като в листа "8–14.06" в тази таблица запишете факултетния си номер в зелено поле срещу избрания от вас слот. На първия ред в колоната, в която запишете факултетния си номер, ще намерите връзката за Google Meet, на която ще се проведе Вашата защита. Молим да бъдете точни.

Молим да имате предвид следните важни изисквания във връзка със защитите:

  • Необходимо е да имате работещи микрофон и видеокамера
  • Молим да заявявате слотове, до които има интервал поне 24 часа, за да има време изпитващите да се организират своевременно. Слотовете, които могат да бъдат заявявани към даден момент са оцветени в зелено.
  • Поради ограничение в G Suite for Education, в предварително подготвените Meet връзки за защита могат да се включват само профили в G Suite в същата организация. Затова е необходимо всеки от вас, който иска да защитава, да активира профила си в G Suite и да се включи с него (тук са инструкциите). Ако някой има проблем с активирането на профила си, моля да сигнализира на мен или на асистента си в Discord
  • Молим преди защитата да подготвите студентската си книжка, тъй като в началото на защитата ще трябва да удостоверите самоличността си. В случай, че нямате студентска книжка, може да се удостоверите и с документа за самоличност.
  • В началото на защитата ще трябва да изтеглите проекта си от Moodle и да го компилирате пред изпитващия си. Не е допустимо да демонстрирате предварително подготвени проекти. За по-експедитивно провеждане на защитите, молим предварително да сте подготвени как да пуснете проекта си от архива, който сте предали в Moodle.

Въпроси по организацията и провеждането на защитите можете да задавате в Discord.

Поздрави,
Екипът по ООП