Обявления

За поправителния изпит по ДАА на 03.09

За поправителния изпит по ДАА на 03.09

от Минко Марков -
Number of replies: 2

Уважаеми колеги от специалност Информатика,

Това е съобщение, касаещо поправителния изпит по ДАА на 03.09.  Тези от вас, които няма да се явяват, може спокойно да игнорират съобщението и нека ме извинят за спама.

Получи се искане чрез наставника на спец. Информатика доц. Ангелова за преместване на изпита по ДАА следобяд на 03.09.  Съжалявам, но не ми е удобно.  На това отговорът ми е "не".  Разбрах, че имало колизия с изпита по СДП.  Случва се на поправителни изпити.  Изберете на кое ще се явите.  Или уговорете местене на СДП-то.

За формАта на изпита.  Ще има няколко задачи по ДАА.  Колко точно, в момента не знам.  Искам първо да видя протоколите за изпита, за да имам представа колко души ще се явят.  За поправителния анкета за явяване няма да има, така че инфото за броя е в протоколите.  Допускам, че ще се наложи множеството от явяващите се да бъде разбито на две, за да има известна дистанция м-у хората в залите, което означава да има две задачи и един час за работа.  Но това е само хипотеза.  Трябва да е ясно колко души ще се явят.

Поздрави,

ММ

In reply to Минко Марков

Re: За поправителния изпит по ДАА на 03.09

от Ана Петрова -

Здравейте, 


В този случай на ликвидация ще има ли изпит по ДАА?