Обявления

Провеждане на първа лекция по СД

Провеждане на първа лекция по СД

от Калин Николов -
Number of replies: 1

Здравейте, колеги!

 

Добре дошли в курса по СД за учебната 2020/2021 година!

 

Първата лекция за курса ще се проведе по програма в този четвъртък, 01.10, от 08:15. Лекцията ще се проведе в електронна среда. Както и през изминалия семестър, лекциите ще са присъствени - т.е. за ефективното провеждане на курса от вас ще се очаква да присъствате на живо на занятията. Силно препоръчително е да имате на разположение камера и микрофон, за да може да участвате в курса! 

 

На лекцията в четвъртък ще обсъдим организационни въпроси относно провеждането на курса и ще започнем с кратък преглед на материала, както и преглед на материала от миналите семестри, който ще е ключов за усвояването на материата на структурите от данни. Това е връзка към Google Meet срещата, където ще се проведе лекцията.

 

Важно:

  1. Ако още не сте го направили, моля да се присъедините към Discord сървъра, кудето ще можете да имате връзка с мен и с асистентите по СД. Ето покана за канала #сд-ис-студенти, към който моля да се присъедините.

  2. Моля да настроите вашите G-suite акаунти и да ползвате тях, ако не сте го направили вече. Инструкции може да видите в този документ.

 

Очаквам ви!