Обявления

Дата и час за компенсиращата лекция.

Дата и час за компенсиращата лекция.

от Минко Марков -
Number of replies: 2

Уважаеми колеги от КН 2 поток,

Сложих анкета в муудъл за време за лекцията (и забравих да пусна обява за това, разчитайки нереалистично, че всеки ще я види ей-така).  Засега има три мнения в подкрепа на утре, 30.10, някъде по обяд.  Моля кажете какво мислите.  Ако остане така, ще е утре от 11 ч, по-точно от 11:15.


Поздрави,

Минко

In reply to Минко Марков

Re: Дата и час за компенсиращата лекция.

от Христина Гаджева -

Здравейте, доц. Марков! Първо се извинявам, че не сме видели анкетата по-рано. Второ получава се леко недоразумение. Вече имаме едно изместено упражнение по алгебра за петък от 8:00 до 12:00 часа (отнася се за всички групи) и просто физически няма как да присъстваме и на двете занятия. Затова ако може да преместим лекцията в събота, в удобно за вас време. Също така може би ще е по-добре да дадете няколко фиксирани дати и часове и да направим гласуване, защото така всеки ще предлага различни варианти и по-трудно ще се избере. Извинявам се за създаденото неудобство.

Лека вечер!

 

In reply to Христина Гаджева

Re: Дата и час за компенсиращата лекция.

от Минко Марков -
Разбирам. Тогава лекцията няма да е днес.

Нека лекцията ни бъде утре, 31.10, от 10 ч. От досегашните отговори---махайки отговора "30.10"---най-много са за събота, 31.10. Предлагам 10 ч. Има отговори, искащи по-късно време, но ако е в 12 ч, това би разсякло деня на две. Ако е в 10, то в 13 ч ще сме приключили.

И така, има ли силни възражения срещу това компенсиращата лекция да е на 31.10 от 10 ч (сутринта..)?

Поздрави,
ММ