Отбори

Предложение за нов проект - Система за тестове

Предложение за нов проект - Система за тестове

от Мая Костова -
Number of replies: 3
Здравейте! Идеята ни за проекта е следната:
Имаме някаква библиотека (или xml file или от база данни) от въпроси, от която потребител като се логне (предостави име и фн или име и парола) и каже брой въпроси приложението да взима от библиотеката съответния брой (ако има толкова) въпроси и 1 по 1 разбъркано да му ги дава. Накрая извежда резултат и време и дава допълнителна възможност за ревю на сгрешените въпроси с верните отговори.
Администратора от др страна има право да допълва въпроси, да гледа резултатите на потребител и кога е започнал и кога(ако) е завършил теста.


Отбора ни е от 4 човека(преобладаващи 3ти курс :)).

Става ли да реализираме този проект?
In reply to Мая Костова

Re: Предложение за нов проект - Система за тестове

от Юрий Донев -
Здравей,

Извинявай за забавянето с отговора. Проектът изглежда интересен, но е хубаво да имате някакво по-стриктно описание на нещата, които си описала. Можете да видите документацията на проекта за електронен магазин за пример. Така най-лесно ще разберем дали е подходящ за четирима души. Разбира се винаги могат да се вкарат и допълнителни условия като отговорите да се разместват при различните срещания на даден въпрос, за даден въпрос да има повече от един верен отговор като за различните срещания на въпроса верният отговор да се избира измежду това множество и др. Утре няма да има проблем да се разберем и на място, но ако можете да направите една мини документация дотогова още по-добре.
In reply to Мая Костова

Re: Предложение за нов проект - Система за тестове

от Юрий Донев -
Бихте ли си представили екипа, който ще реализира проекта, ако не сте си променили решението в полза на някой друг проект.
In reply to Юрий Донев

Re: Предложение за нов проект - Система за тестове

от Мая Костова -
Отбора ни е следния:
-Инна Михайлова 44224, Информатика 3ти курс
-Дамян Богоев 44025, Информатика 3ти курс
-Мая Костова 44241, Информатика 3ти курс