Обявления

ВАЖНО: Отново за устния изпит

ВАЖНО: Отново за устния изпит

by Калин Николов -
Number of replies: 2

Колеги,

Изненадан съм от големия брой заявки за явяване на устен изпит. Идеята беше да използваме устния изпит в случай, че някакво изключително обстоятелство ни попречи да дадем най-доброто от себе си на писмен изпит. Не може това изключително обстоятелство да се е случило на половината поток. Устният изпит няма да е "по-лесен" от писмения и аз наистина не разбирам причината за толкова много заявки.

Ако трябва да изпитам всички желаещи и да им отделя разумно време за устен изпит, значи да изпитвам цяло денонощие.

В този случай единствената ми алтернатива остава и този изпит да се проведе писмено. Тоест, да подготвя нови задачи, по които да работите самостоятелно. Просто е невъзможно качествено да ви изпитам с персонален разговор в такива количества.

Умолявам всеки от вас да си помисли добре защо иска да се яви на устен изпит. Повтарям, това не е по-лесна форма на изпитване, дори практиката показва, че резултатите са по-ниски. 

Отварям втора анкета за потвърждение на потвърждението и ако отново има такова количество желаещи, ще ви изпитам писмено. Срокът отново е утре, сряда, 14:00 часа.

ВТОРА АНКЕТА ЗА УСТЕН ИЗПИТ

Поздрави,

Калин Георгиев

 

In reply to Калин Николов

Re: ВАЖНО: Отново за устния изпит

by Гергана Тончева -
Здравейте,
Остава ли възможността да се запишем и при вариант, в който получим резултати от писмения преди устния, да не се явим на устен, въпреки това, че сме записани в анкетата?

Поздрави,
Гергана Тончева
In reply to Гергана Тончева

Re: ВАЖНО: Отново за устния изпит

by Калин Николов -
Поради малкото оставащо време спокойно можете да приемете, че резултатите от писмения изпит няма да излязат преди устния. А след това не биха имали значение, понеже резултатите от устния изпит са с превес.