Новинарски форум

Втори тест и защита на проекти

Втори тест и защита на проекти

от Юрий Донев -
Number of replies: 10
Здравейте,

Дойде време и за втория тест и защитата на проектите.

Тестът ще съдържа предимно материали от втората част на курса (след лекцията за състояния), но ще има и въпроси за основни неща от Flex, които сме предавали през семестъра. Тестът ще се проведе по време на лекциите във вторник. На сайта са качени всички презентации и примери. Единствено лекцията за Flex vs Flash. Application Domain може да претърпи малки промени най-късно до утре на обяд, за които ще пиша.

Защитата на проектите ще се проведе по време на упражненията в четвъртък. Не е необходимо да пращате проектите предварително, единствено искаме да се качат на сайта дори и това да стане преди самата защита. Освен това искам да ви напомня да попълните необходимата информация за проекта и вашия екип в уики-то.

Поздрави и приятен уикенд,
Юрий
In reply to Юрий Донев

Re: Втори тест и защита на проекти

от Мирослав Джоканов -
И аз бих си позволил да отправя сериозен апел към вас за втора дата за защита на курсовите проекти.
Последната седмица преди сесията е абсолютната 'страстна' седмица.
In reply to Юрий Донев

Re: Втори тест и защита на проекти

от Желязко Атанасов -
A аз искам да попитам дали е задължително присъствието на всички членове на екипа, разработвал проекта, понеже съм на работа до 18:30 вечер. :(
In reply to Желязко Атанасов

Re: Втори тест и защита на проекти

от Юрий Донев -
Нашето намерение винаги е било да приключим с проектите преди началото на сесията, както стана и миналата година. Наясно сме, че седмицата преди сесията е доста натоварена, но от друга страна ние раздадохме курсовите задания отдавна. Все пак дата през сесията ще има, но имайте предвид, че тя няма да бъде на края на сесията, както става обикновено, тъй като тя е по-скоро резервна дата.
И затова от своя страна аз ще апелирам, който може да дойде през тази седмица да дойде, а не всички да тръгнат да оставят защитата за датата през сесията, когато пък трябва да отбележа ще бъдете измъчвани повече :)

Относно присъствието - да, всички членове на екипа трябва да защитят проекта дори и това да не стане наведнъж. Конкретно за теб мисля, че няма да е проблем, тъй като упражненията в четвъртък са от 19ч.
In reply to Юрий Донев

Re: Втори тест и защита на проекти

от Желязко Атанасов -
А, щом упражнението е от 19:00..малко ще закъснея че съм в Бизнес парка но ще съм на линия и ще си защитим проекта. Като цяло си работи, просто трябва да го направим малко по-красив и т.н. но не знам дали ще остане време, че Калин ме мъчи и по друг предмет да предавам проект :D

Мерси много за отговора.
In reply to Юрий Донев

Re: Втори тест и защита на проекти

от Иван Стоилов -

Може ли да дадете линк към уики-то, защото не мога да го открия ?

In reply to Иван Стоилов

Re: Втори тест и защита на проекти

от Юрий Донев -
http://interviso.openfmi.net/index.php/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F:RIAAFLEX-2009

Това е линкът към страницата с всичките проекти. Само да напомня, че отделните проекти трябва да се запазват в отделни страници. Подробности може да видите в страницата с указания - единствено трябва да отбележа, че проектите трябва да се запазват в категория за 2009, а не както е останало в указанията 2008.