Обявления

За изпита по ДАА: протоколите (само Ф№) са изнесени в муудъл и има анкета за явяване на изпита

За изпита по ДАА: протоколите (само Ф№) са изнесени в муудъл и има анкета за явяване на изпита

от Минко Марков -
Number of replies: 0

Уважаеми колеги от специалност Информатика,

В СУСИ има два протокола за изпита по ДАА на специалност Информатика: П873 и П1241.  Сложих ги в муудъл само като факултетни номера.  Моля тези от вас, които смятат да се явят на изпита по ДАА на 29.06 да се уверят, че факултетните им номера са в протоколите.  До изпита се допускат само студенти, чиито Ф№ са в някой протокол.

Ако по някаква причина Вашият Ф№ не е в нито един от протоколите, обърнете се бързо към отдел Студенти.  Ако те ви добавят в нов протокол, уведомете ме с имейл.

И още нещо.  В муудъл сложих анкета за явяването на изпита.  Има заповед на Деканския съвет, която изисква поне три дена преди изпит да се пуска анкета за намерение за явяване.  Тези от вас, които възномеряват да се явят, нека попълнят анкетата.  Студенти, които не са попълнили анкетата, няма да бъдат допуснати до изпита -- непопълването на анкетата е все едно отказ.  Ако попълните с ДА, това не ви задължава нищо; и да не се явите, нищо няма да последва. 

Причината да настоявам да се попълват тези анкети е, че искам да знам доста точно колко души ще се явят.  От това зависи и формАтът на изпита.

Забравих да кажа, че анкетата е отворена до 18.06, петък, 23:59 ч. 

С пожелания за успех,

ММ