Обявления

За изпита-теория по Дискретни Структури

За изпита-теория по Дискретни Структури

от Минко Марков -
Number of replies: 1

Уважаеми колеги,

Изпитът-теория по ДС ще бъде на 23, 24, 25 и 26 юни в зала 229 на ФМИ.  Разпределението е следното:

На 23.06  от 09:00 ч. група 4

На 23.06 от 13:30 ч. група 2

На 24.06 от 09:00 група 5

На 24.06 от 13:30 ч. група 3

На 25.06 от 09:00 студентите от минали години

На 26.06 от 09:00 групи 1 и 6.

!! Възможни са промени.  Може да се наложи студентите от минали години да бъдат разделени на две части, като едната се яви сутринта, а другата се яви следобяд.  Може да се наложи на 26-ти едната група да се яви сутринта, а другата следобяд.  Ще пиша във форума, ако ще се правят такива промени.

Както виждате, следобедните смени са насрочени за 13:30.  Ако обаче изпитът сутринта се проточи, може следобядната смяна да започне по-късно от 13:30.  При устните изпити никога не е 100% сигурно кога ще се приключи.

Държа разпределението да се спазва.  Ако някой иска изключение, да ми пише имейл.

На изпита-теория трябва да си носите конспект.  Фотокопиран, разпечатан или ако ще написан на ръка, няма значение, но всеки трябва да има собствено копие от конспекта.  Няма да допусна прехвърлянето на листа в залата по време на изпита.  По време на изпита, всяко подаване на лист между студенти анулира изпита и за двата участника, независимо от съдържанието на листа; ако ще да е празен или да съдържа конспекта.  Причината е проста: да не се преписва.  Ако нямате копие на конспекта,  няма да държите изпита, освен ако не помните наизуст кои са двата въпроса, чиито номера сте изтеглили.  Да поясня.  Всеки студент тегли две билетчета с въпроси.  На всяко билетче има само едно нещо: едно число.  Какъв е въпросът, който отговаря на това число, е записано в конспекта.

Напомням, че въпросите за булеви функции отпаднаха от конспекта (станаха жертва на ковида и дистанционното обучение).

За изпита-теория забраната върху смарт устройства важи с още по-голяма сила.  Тези устройства трябва да бъдат изключени И да не са във Вас по време на изпита.  Откриването на такова устройство във Вас по време на изпита е основание за АНУЛИРАНЕ на Вашия изпит, дори откритото устройство да е изключено.

За всеки случай припомням, че изкарването на по-малко от  20% на изпита-задачи води автоматично до слаба оценка.  Излишно е да казвам, че неявяването на изпита-задачи или на изпита-теория също води автоматично до слаба оценка.


С пожелания за успех,
ММ

In reply to Минко Марков

Re: За изпита-теория по Дискретни Структури

от Минко Марков -
Уважаеми колеги,
Оценките от изпита-задачи по ДС са изнесени в муудъл.

Предвид това, че само 9 студенти се допускат до изпит-теория, променям формАта на изпита-теория. Изпитът-теория ще е на 23.06, сряда, от 09:00 в зала 229 на ФМИ за ВСИЧКИ студенти, които са изкарали поне 20% на задачи (и се допускат до теория). Няма смисъл да се прави четиридневен изпит при това положение.

Да поясня, ако не е станало ясно. Изпит-теория на 24, 25 и 26 юни няма да има. Изпит-теория на 23 юни следобяд няма да има. Изпитът-теория е на 23 юни сутринта.

Това обезсмисля анкетата във връзка със съвпадането на изпитни дати за студентите от минали години. Проблемната дата беше 25 юни, нали? Е, проблемът се реши сам: на 25-ти изпит по ДС няма.

Успех,
ММ