Форум за новини и съобщения

За изборния магистърски курс "Софтуерен бизнес анализ", зимен семестър 2022/2023

За изборния магистърски курс "Софтуерен бизнес анализ", зимен семестър 2022/2023

от Боян Бончев -
Number of replies: 0


Здравейте, колеги,

Лекциите и упражненията в курса "Софтуерен бизнес анализ" ще се водят в учебна зала във ФМИ от 19.10 (сряда) от МЕТОДИ МЛАДЕНОВ - мениджър екип „ICT услуги и софтуерни разработки“ в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация“, А1 България. Методи Младенов ръководи екипа, който работи по някои от ключовите ICT услуги и софтуерните разработки на А1 България от 2019 година. Проектите, реализирани от разрастващия се екип, са предназначени както за вътрешните нужди на А1, така и за клиентите и се използват включително и за работата на A1 Group. 

Методи Младенов започва кариерата си в А1 като IT Business Analyst през 2014 година и последователно заема различни ИТ и ръководни позиции. През 2016 получава сертификация в областта на управлението на ИТ услуги от ITIL Foundation. Завършил е „Бизнес администрация и мениджмънт“ в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и „ИТ мениджмънт, иновации и информатика“ в Jonkoping University, Швеция. Има специализация от City College, University of Sheffield.

Ще се радваме да работим заедно, ако се сформира група. При желание от Ваша страна, запишете се в курса в Мудъл на адрес https://learn.fmi.uni-sofia.bg/course/view.php?id=8651.

Поздрави,

Боян Бончев