Форум за новини и съобщения

ООАПСС: Записване за защита на курсови проекти

ООАПСС: Записване за защита на курсови проекти

от Явор Данков -
Number of replies: 1
Здравейте,

Вече можете да се записвате за време за представяне/защита на проектите по "Обектно-ориентиран анализ и проектиране на софтуерни системи". С цел максимално улеснение за вас и минимизиране на времето за изчакване, е създадена страница за записване в StrawPoll на следния адрес:

Срокът за записване за защита на курсов проект по "Обектно-ориентиран анализ и проектиране на софтуерни системи" е от 01.12.2022 г. до 18.12.2022 г.

За времеви слот от 60 мин. ще могат да се представят до три проекта. За всяка курсова работа се допуска едно записване (един запис) за слот.

Спазвайте следния формат при запис на екип: Име1 (ФН1), Име2 (ФН2) / ТемаХ. Моля, използвайте кирилица!

Задължително условие е на защитата да присъстват всички екипи и всички участници от екипите, които са се записали за защита на курсов проект. Защитите започват в зала 018 на ФМИ от 15:00 ч.

Редът на представяне на курсовите работи е този на записване за датата.

Поне 72 часа преди времето за представяне, всяка курсова работа трябва да е качена в заданието за предаване на курсови работи в страницата на курса и да отговаря на поставените изисквания. Защитата започва с 7-8 минутна презентация/демонстрация на проектите като всички участници от даден екип трябва задължително да присъстват по време на защитата на КП. След представянето се преминава към дискусия по проблемите от курсовата работа за около 7-8 мин.

Защитата на курсов проект е задължителна за курса и тези, които не са го направили, няма да бъдат допуснати до крайния тест и по този начин ще трябва да се явят на поправителен изпит.

Поздрави,
Явор Данков

In reply to Явор Данков

Re: ООАПСС: Записване за защита на курсови проекти

от Явор Данков -
Здравейте, колеги,

Напомням, че днес изтича срокът за записване за защита на курсови проекти по "Обектно-ориентиран анализ и проектиране на софтуерни системи".

До този момент са се записали за дата за защита 3 екипа от общо 6 от списъка със записаните теми за проект.

Поздрави,
Явор Данков