Новинарски форум

Поправителна сесия

Поправителна сесия

от Юрий Донев -
Number of replies: 2
Здравейте колеги,

Малко информация във връзка с провеждането на поправителния изпит по Flex:

1. Все още няма официално назначена дата за изпита, но най-вероятно тя ще бъде на 02.09 или някъде около това време. Ще пиша до няколко дни окончателната дата.

2. Изпитът ще включва същите неща, които се включваха в редовната сесия, т.е. един тест от 40 въпроса (вместо двата теста от по 20 въпроса, които бяха давани през семестъра) и проект. Проектите, от които можете да избирате, са същите, които бяха давани през семестъра. Ако не можете да намерите с кого да направите проекта, моля, свържете се с мен, за да се разберем каква част от избрания от вас проект може да не реализирате.

Ако сте направили един или двата теста през семестъра и сте доволни от точките си на тях, можете да използвате резултата или само на един или и на двата теста.

Моля ви, пишете или като отговор тук или на личния ми e-mail, ако имате намерение да идвате на поправителната сесия, за да имаме представа колко хора ще дойдат.

Поздрави,
Юрий
In reply to Юрий Донев

Re: Поправителна сесия

от Юрий Донев -
Здравейте,

В момента не може да се запази дата и зала за изпита заради отпуските във ФМИ, но желанието ни е датата да остане 02.09 и тъй като едва ли ще има проблеми със запазването на зала, можете да смятате това за официална информация.

Когато наближи деня ще пиша и за часа, но най-вероятно ще се проведе сутринта.

Поздрави,
Юрий