Новинарски форум

ОПА - есенна сесия

ОПА - есенна сесия

от Лазар Кирчев -
Number of replies: 2
Здравейте, Имаше въпроси относно изпита по ОПА на есенната сесия. За тези от вас, които са се явили на теста, оценката ще се зачита и ще трябва да подготвят курсова работа - както беше на изпита през юни. Който не се е явявал на тест ще се яви през есенната сесия и също трябва да представи курсов проект. Курсовите задачи са същите като на редовната сесия. Поздрави, Лазар
In reply to Лазар Кирчев

Re: ОПА - есенна сесия

от Лазар Кирчев -
Здравейте,

Ето какви решения взехме относно есенната сесия.
  1. Дата за изпит имаме - и това е Петък, 2-ри Септември. Формално сме запазили зала 306, но както се получава често, ще ползваме коя да е свободна зала. Изпитът започва в 9.00 ч сутринта. За защити на курсовите си работи ще е хубаво да си носите лаптопи, на които да ги демонстрирате, но за всеки случай и ние ще носим една машина, с Fedora image-а от упражненията.
  2. Ако някой от вас се е явявал вече на тест, но по някаква причина не може да 'смогне' с подготовка на курсова задача, предлагаме вариант - по избор, разбира се - да получи директно оценка "Среден 3". Част от причината за това е, че почти всички тестове са направени наистина добре, което е все пак нещо и според нас "стига" за 3-ка.
  3. Ако въпреки това, такава оценка и вариант не ви допада, на този етап нашият съвет е да отпишете курса. Една от причините за това е, че доц. Биров съвсем скоро излиза в творчески отпуск, което означава, че за нас ще е доста трудно и неясно дали ще е възможно да се организирана повторно провеждане на курса.


Поздрави,
Крум, Лазар, Илиян.
In reply to Лазар Кирчев

Re: ОПА - есенна сесия

от Мирослав Джоканов -

Здравейте,

пише ви студент, който не е защитил курсов проект през есенната сесия и дисциплината все още ми е в статус "Невзета".

Има ли някакъв начин да защитя курсов проект през настоящия семестър?

Поздрави,

Мирослав