Обявления

Малко Контролно на Група 5 УТРЕ

Малко Контролно на Група 5 УТРЕ

от Красимир Цветанов -
Number of replies: 0

Привет!

Напомням на всички студенти от 5-та група, че УТРЕ (20.11.) ще се проведе първо малко контролно по ДС в стая 322 (ФМИ) от 12:15, както сме обсъждали на живо на упражнения и както съм обявил в общата messenger група на група 5.

Ако можете елате в 12:00, за да може да стоим и да чакаме пред вратата докато излязат другите от стаята преди да влезем и да се настаним. Самите контролни, както и листа за чернова/белова ще раздам аз, вие можете да имате на чина си само химикалка и вода (или някаква друга напитка). Ще помоля всички да оставят телефоните си и умните си устройства на бюрото отпред като влизаме. Колкото до раниците, ще намеря някъде, където да си ги редите, за да не са до вас по време на контролното.

Естествено, ако някой пробва да използва каквото и да е устройство, какъвто и да е външен материал, в това число листа, които аз не съм му дал, или да преписва/говори с който и да е друг, му се нулира контролното, пише му се двойка и се докладва на г-н Марков.

Също, ако случайно има някой, който ще идва на контролното ми без да съм го виждал на живо на упражнение, ще го помоля да си донесе личната карта и студентската книжка, за да потвърдя самоличността му.

Ще присъствам на първия час от лекцията ви по ДС днес, така че ще имате една последна възможност да ми задавате въпроси за контролното на живо.

Успех на всички : )

-Красимир Цветанов