Новинарски форум

Оценките по ОП

Оценките по ОП

от Мария Нишева-Павлова -
Number of replies: 2
Оценките от контролните упражнения и предварителния тест по Основи на програмирането (специалност Информационни системи, І курс) вече са публикувани. Колоната "ТК" в таблиците съдържа окончателната оценка от текущ контрол (специалният фон в повечето клетки означава, че съответният студент е освободен от изпит върху задачи). Колоната "ПТ" съдържа оценката от предварителния тест, а колоната "ОП" съдържа оценката по ОП, която студентът ще получи, ако се възползва от правото си да не се яви на изпит (върху  задачи и/или теория).

Всички студенти, които не са освободени от изпита върху задачи, както и тези, които решат да не се възползват от правото си на освобождаване от него, следва да се явят на изпита върху задачи (т. нар. писмен изпит) както е обявено в разписа на сесията, т.е. на 05.02.2007 г. в 9.00 ч. пред компютърна зала 306 в сградата на ФМИ, като задължително носят студентските си книжки (или друг документ за самоличност).

М. Нишева
In reply to Мария Нишева-Павлова

Re: Оценките по ОП

от Георги Милев -

Здравейте,доцент Нишева!

На базата на резултатите ,които вече съм получил не мисля да се ява на писмения изпит по Основи на програмирането.Но на устния изпит на 09.02.07г. мисля да се ява отново.

In reply to Мария Нишева-Павлова

Re: Оценките по ОП

от Сергей Василков -

Здравейте, доцент Нишева!

На базата на резултатите ,които вече съм получил не мисля да се ява на писмения и устния изпит по Основи на програмирането.