Новинарски форум

Оценки по ДС

Оценки по ДС

от Минко Марков -
Number of replies: 4

Здравейте,

Работите ви от 02.02.2012 са оценени, оценките са пресметнати и таблицата с оценките е изнесена (най-долу на страницата на курса в муудъл).

За нанасяне на оценките определям вторник и сряда, ако не възразявате.  След 9 сутринта.  За да не се струпат всички едновременно, предлагам първи поток във вторник, втори поток, в сряда.  Ако това не е удобно на много хора (не знам дали и кога имате още изпити), кажете.

 

Поздрави,

Минко

In reply to Минко Марков

Re: Оценки по ДС

от Минко Марков -

Привет пак,

 

Не-изненадващо, получих запитвания от вида "Защо имам толкова малко точки на теорията, след като всичко необходимо съм написал(а), и още отгоре?!"

 

Можете да си видите писмените работи при нанасянето на оценките.  Тъй като това неизбежно ще бави нещата, ако започне да се получава втора опашка за разглеждане на работите, може да пусна първо тези, които нямат въпроси и/или негодувания, да си получат бележките в книжките, и след това, който иска да си види работата, да я види на спокойствие.

 

По имейл няма да отговарям на индивидуални запитвания за оценяването, защото би ми загубило прекалено много време. Оценките са окончателни. Намалих изискванията при обръщането на проценти в оценки -- можете сами да видите какви оценки щеше да има при първоначално обявената схема 50/62.5/75/87.5, като промените четири клетки в екселската таблица.

 

Обемът на написаното като отговор не е директно корелирано с оценката. Това, предполагам, се подразбира.

 

--

ММ

In reply to Минко Марков

Re: Оценки по ДС

от Минко Марков -

Здравейте,

 

Пропуснах да напиша - внасянето на оценките / справката с писмените работи / ще е в кабинет 503 на ФМИ.

 

Поздрави,

ММ

In reply to Минко Марков

Re: Оценки по ДС

от Минко Марков -

Здравейте,

Ще бъда във ФМИ за нанасяне на оценки /показване на писмени работи/ и утре, четвъртък, между 11 и 13:30. Това е последна възможност през сесията.

 

Ако на някого оценката не е нанесена в книжката, това не е никакъв проблем (според мен). Важното е какво е нанесено в протоколите, които аз утре ще предам в учебния отдел така или иначе. Оценка в книжката може да се нанесе и след време.

 

Поздрави,

ММ