Новинарски форум

Семестриално контролно по ДАА 2012

Семестриално контролно по ДАА 2012

от Минко Марков -
Number of replies: 3
Здравейте,

Това се отнася и за КН, и за Информатика.

Семестриалното контролно ще бъде на 07.04, събота, от 14 часа. Ангажирани са зали 210 и 130 в ХФ и 325 във ФМИ. Точното разпределение по зали все още не се знае.

Поздрави на всички,
ММ


пп Сложих конспект на курса.
In reply to Минко Марков

Re: Семестриално контролно по ДАА 2012

от Гергана Петрова -

Здравейте,

Спец.Информатика в същия ден, сутринта, имаме контролно по Логическо програмиране. Има ли някаква възможност за промяна или това е крайната дата?

Благодаря Ви за отделеното време.

In reply to Гергана Петрова

Re: Семестриално контролно по ДАА 2012

от Минко Марков -
Здравейте,

Разбрах, че имате вече насрочено контролно за същата дата, но не мога да преместя контролтото по ДАА. Съжалявам, но остава така. Изборът на датата не е произволен, а е следствие на преговори с администрацията. Поначало исках контролните да са по време на лекция. Това се оказа невъзможно, защото само лекционните зали не са достатъчни, а другите зали, които опитах да ангажирам, се оказаха заети.

Контролното е текущ контрол, както и името казва. Трябва да се учи по време на семестъра, систематично, и тогава не е катастрофално да има две контролни в един ден.

Не е приятно, съгласен съм, но има университети по света, в които аналогичните семестриални контролни (midterms) по всички предмети са в една и съща седмица и съвсем не е невъзможно някой да прави два midterm-а в един ден.

Поздрави и пожелания за успех,
ММ