Новинарски форум

За поправителен изпит

Re: За поправителен изпит

by Мария Николова -
Number of replies: 0

Оу.. лоша ситуация :(

По принцип ликвидационната сесия е за хора, на които е имало съвпадащи дати в поправителната сесия, дори мисля, че се носят някакви бележки, удостоверяващи засичанията. Т.е. просто така нямаш право да се явяваш.

За изпитвания извън официално насрочени дати по предмета трябва да се говори с титуляра на курса (в случая ас. Филипова). Има такова нещо като индивидуален протокол - ако преподавателят прецени, че имаш уважителни причини, се уговаряте за някаква дата, подписват се нужните заявления (таксата е като за изпит от минала година) и от 111 ти издават изпитен протокол.

Нямам представа дали ас. Филипова е изпитвала по индивидуални протоколи. Ако нямаш някаква по-сериозна причина, оправдаваща бързането, вместо изчакване до редовна сесия, може би шансът ти доста намалява (с който и да е преподавател).

Що се отнася до мен, по принцип, ако на някой от вас някога се наложи да си прави индивидуален протокол по ОС или СП, от моя страна няма проблем с писмен изпит (при условие, че се договорим за удобни за двете страни време, място, формат).