Решихме как ще оценяваме изпратените от вас до момента домашни. За всеки студент се взимат двете задачи (от дадените до 25-ти март) с най-много изкарани точки на тях. Това може да е максимум 25 точки. Получения резултат се дели на 2 и това са точките, които получава. Инак от сега нататък ще правим оценяването по друг начин.
Всяка седмица ще се дават на практикума по 2 задачи - една лесна и една трудна. Те ще се обсъждат и решават в час. Освен това ще се дават за домашно. Който си реши за домашно лесната или трудната получава съответен брой точки. Ако обаче някой успее да реши задачите още в час ще получи бонус. Задачите за вторник и петък вероятно ще са различни. В крайна сметка всяка седмица би трябвало да се дават по 4 задачи - 2 лесни и 2 трудни. От тях на всеки студент ще се броят точките от задачата, на която е изкарал максимален брой точки. Точките през седмиците ще се сумират, към тях ще се прибавят точките от задачите до момента (преди 25-ти март) и това ще е крайния брой точки според, който ще се определя оценката. Как ще се определя оценката и какви точки ще дават задачите ще кажем скоро.
Поздрави,
Антон
Тая система ми се вижда малко мътна(http://milo0.no-ip.org/spoj/) - доста е "бъгнато"). Както и да е. Гледам, че имам рецензия за файла, който пратих за queries, защото съм пратил exe. Имам голямо желание да кача source-a, но след рецензията не ми покозва "Browse". На http://milo0.no-ip.org/spoj/ ми дава някви грешки и съм с вързани ръце. Тук няма да прикачвам sourse-a на queries да не ме обвините, че небрежно съм го изпратил на всички. :)
Така излиза оценката накрая. Струва ми се че ако човек си прави трудната задача за домашно всеки път няма да има проблем за 5,50.
Поздрави,
Антон
Molq da nastoqvate pred doc.Manev za predvaritelno obqvenite kriterii za ocenqvane na praktikuma, zashtoto az, a i drugi veroqtno sa si praveli razni smetki po tazi skala :
120+ :6,00
Da ne se okaje che reshavash, reshavash, tolkova, che da izkarash 5.50 i nakraq da premestqt skalata s 10 tochki i da ostanesh s 5.00 !
Blagodarq!
Той днес спомена за това, че е очаквал директно оценки, а е получил списък с точки и започна сам да си съставя критериите. За това е добре да му предадете списък с оценки.