Може да попитаме за зала например за понеделник, понеже тогава всички сте свободни. Друг вариант е да се направи online, но пък едва ли всички имат възможност да го правят така.
А може да се спрем и на двата варианта - за тези дето в понеделник са на работа да го правят от там, останалите във ФМИ.
Та помислете си и ако имате нещо основателно против състезание в понеделник - кажете.
Чух, че сте се разбрали вече за 14 да направите състезание и по случая се сетих за една серийка от въпроси :)
Точно кога и как ще се проведе.
Ако това е пробното, то кога ще е истинското състезание.
Как се оформя крайната оценка за предмета.
Какви са събраните точки досега от задачките, защото аз лично се обърках :) решавам на поразия всичко, което се поства тук и се надявам на 6 :).
Колко още задачки ще се пуснат, тоест колко още точки бих могъл да събера.
Има ли някакви шансове за освобождаване от състезание, не че нещо сме се наплашили или това че все пак има пробно не е достатъчно, но предпочитам да си спестя няколко часа, в които иначе би трябвало да се крия от шефа, че уж работя :).
Аз между другото съм твърдо "за" онлайн състезание.
Един страничен въпрос. Как се формират оценките от контролното по ДАА - никой не успя да ми даде задоволителен отговор.
Ако отговорите поне на 2 от въпросите ще съм предоволен :).
В писмото да пише дали ще е във ФМИ или ще го прави online. Писмото ми го пишете възможно най-скоро, да не вземат да се заемат залите.
Не знам кога ще е истинското състезание.
Как се оформя оценката попрактикум - пише го из форума. Щом толкова решаваш, значи ще имаш 6 - спокойно. Събраните точки можеш да си ги видиш в moodle.
Колкото седмици има, толкова задачки - прочети в moodle.
За освобождаване от състезание питайте доц. Манев. Може евентуално да му предложите пробното състезание да освобождава от другото.
Оценките се сформират от доц. Манев - пробвай да попиташ него.
Сега ми пишете в писмата и на коя дата можете. (Така го правя, понеже много от вас работят. Още не съм говорил с доц. Манев дали няма нещо против, но едва ли)
ами на мен ми е по-удобно на 14-ти, обикновено съм зает събота и неделя, ама ако кажете на 20-ти, добре, ще гледам да се освободя
-> "Какви са събраните точки досега от задачките, защото аз лично се обърках решавам на поразия всичко, което се поства тук и се надявам на 6
."
Явно не те мързи да решаваш, ама те мързи да погледнеш форума... както много от хората записали курса. След като прочетох писанията във форума по темата за оценяването ми се струва, че всичко е описано добре. Става ясно как се правят оценките. Преди да питате пак и пак в тоя форум вижте какво е писано досега.