Новинарски форум

Следсъстезателна дискусия :)

Re: Следсъстезателна дискусия :)

от Мирослав Мирославов -
Number of replies: 0
Pichove,
purvo iskam da se izvinia publichno che reagirah tolkova ostro i vulgarno-beshe pod vlianie na emociata :P, spored men tozi kurs e neshto mnogo pove4e ot zaduljitelen za vseki koito misli da se naricha programist, mnogo vajen kurs, prepodaden po poveche ot neveroiaten nachin, obachee az reshih edna zadacha(dade mi OK) i nekvi tl-i i chesno da vi kaja i da ne poseshtavah kursa pak shtiah da resha pone tolkova, mene tova me e qd, 4e reshih mnogo zadachi, nauchih super ama super mnogo neshta i kfo stana....mi izliza che niama razvitie, a tova izobshto ne e vqrno.Az kato 4ovek bez opit do 11h t.e dva chasa sled nachaloto na sustezanieto ne mojesh da zapochna da pisha, zashtoto se chudeh kak izobshto da gi podhvana tezi zadachi, da kogato se priberesh, uspokoish se i pak gi prochetesh, ami da moje bi ne sa nai-trudni, a dokolkoto za minalogodishnoto sustezanie, ami stiga sega prosto niama baza za sravnenie, ednata zadacha q reshavhme na listche na teoritichno kontrolno,koeto govori dosta za slojnosta i...t.e zadachite sa si dignali slojnosta a mesecite pak sa ima niama 3-i....
Pozdravi,
Miroslav Miroslavov