Новинарски форум

Оценките по ДС-редовен, ДС-поправит., и ДМ-поправит., са изложени

Оценките по ДС-редовен, ДС-поправит., и ДМ-поправит., са изложени

от Минко Марков -
Number of replies: 2

Здравейте всички,

Трите таблици с оценки са изнесени.  Праговите стойности на процентите при превръщането от проценти в шестобална система са

40%-55%-70%-85%

Оценките са окончателни.

Ще нанасям оценки в понеделник, 08.07, след 11 часа в стая 503 на ФМИ.

 

Поздрави,

ММ

In reply to Минко Марков

Re: Оценките по ДС-редовен, ДС-поправит., и ДМ-поправит., са изложени

от Теодора Джигарова -

Здравейте,

Специалност Информатика 1 курс имаме изпит на 08.07 от 9 часа, затова сигурно ще закъснеем. Аз държа да си видя работата от теоретичния изпит. Ще има ли такава възможност?

Ф№44878

In reply to Минко Марков

Re: Оценките по ДС-редовен, ДС-поправит., и ДМ-поправит., са изложени

от Минко Марков -

Здравейте всички,

Току-що научих, че максимумът на изпита-задачи всъщност е 100 точки, а не 120; 20 т са бонус.  Това не си личеше от таблицата и е нямало как да го знам.  Вината е и моя, разбира се.

Поправих таблицата с окончателните оценки.  Мисля, че три оценки се променят с една единица нагоре.  Съжалявам за тази грешка!

Относно въпроса дали може по-късно в понеделник - да, аз ще остана в стаята целия следобяд до 16 часа, така че имате достатъчно време след изпита от 09 часа.  Ако излизам от стаята за малко, ще оставям бележка на вратата.

Имам очаквани запитвания по имейла "Защо имам 0 точки на теорията, след като съм писал(а)".  Наистина, имаше доста писмени работи, които получиха нула точки.  Отговорът е, защото толкова заслужават.  Оценява се смислено, кохерентно изложение.  Примерно, на въпроса за функции (въпрос 6), студент, който не може да даде смислена дефиниция на това фундаментално понятие, има 0 точки на този въпрос, независимо дали и колко е писал(а) след това.

Ще можете да си видите работите.  Писах коментари в червено и бих искал да ги видите, ако желаете.  Но разглеждане на писмени работи може да има само тогава, когато няма студенти, чакащи за нанасяне на оценки - те са с предимство.  А в понеделник вероятно ще има и студенти за нанасяне на оценки по ДАА.

Във вторник сутринта от 09 до 12 също ще бъда в 503-та за нанасяне на оценки и тогава също можете да си видите работите.

 

Поздрави,

ММ