Новинарски форум

Контролно 5гр практикум

Контролно 5гр практикум

от Владимир Начев -
Number of replies: 4

На практикума следващата седмица (5 ноември) ще направим малко контролно.

Задачите ще са върху упражняван материал ( на семинар, практикум или лекция) !

Понеже залата ни е тясна , а и е само с  12 компютъра, все още не сме решили дали няма да направите контролното на лист. Позволено ви е да си носите лаптопи и да работите на тях, без да правите опити за преписване т.е. да търсите решения в интернет или вече сте имали решение на подобна задача и да го копирате.
Има вероятност да проведем практикума в друга зала, и ако стане така, ще ви пиша тук най-късно в понеделник вечерта.

От сега Ви пожелавам успех!

In reply to Владимир Начев

Re: Контролно 5гр практикум

от Аделина Манчева -

Ако сме на компютри ще имаме ли право да си run-нем програмата за да проверим дали имаме грешки, примеp: сме забравили ";" на края на реда?

In reply to Владимир Начев

Re: Контролно 5гр практикум

от Владимир Начев -

Днес проверих дали има по-голяма свободна зала и се оказа, че няма.
Контролното си го провеждаме в 122, като ще ви помоля, който има възможност нека да дойде със собствен лаптоп (а ако има и разклонител, нека също да го вземе). Ако все пак някой остане без компютър, ще има възможността да пише решението си на лист. А ако не се разберем кои ще са на листа( няма да ви карам насила, по собствено желание ще е ) , всички ще пишете на листа , за да бъдете равнопоставени!

Все пак утре вечер пак ще потърся свободна зала, но не разчитайте, че ще се намери такава. В залата имаше 12 компютъра, аз ще донеса един лаптоп и дотук разполагаме с 13 машини. Според суси вие сте 19 човека, така че поне 6 човека ще е добре да си носат лаптопи ( по възможност и разклонител, извинявам се, че повтарям)!