Новинарски форум

Резултати и нанасяне на оценки

Резултати и нанасяне на оценки

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 2

Здравейте, колеги,

Всички оценки за курса по УП са нанесени в Moodle. Припомням, че можете да си видите събраните точки в Moodle, както и крайната оценка ето тук.

Минималният брой точки за минаване на изпита на задачи е 15 от 50 точки, минималният брой точки за минаване на теста е 20 от 50 точки, а минималният брой точки за минаване на курса е 60 точки. Тези от вас, които не покриват някои от тези минимуми не минават курса и ще трябва да се явят на поправителен изпит през септемврийската сесия. Всички точки, които сте изкарали за курса продължават да важат, така че на поправителния изпит получавате възможност да подобрите точките си от изпитите на задачи и на теория.

Нанасянето на оценките ще се състои утре, 6 февруари (четвъртък), от 13 до 14 в зала 500. В това време ще имате възможност и да прегледате работите си и от двата изпита.

Нанасянето на оценките в книжките не е задължително да става лично (т.е. може да оставите книжката си на колега или колежка). Също така, ако нямате възможност да дойдете или да предадете книжката си, нанасянето може да се случи и по-късно, дори и през следващия семестър.

Поздрави,
  Т. Трифонов

In reply to Трифон Трифонов

Re: Резултати и нанасяне на оценки

от Михаил Петрушев -

Здравейте, тъй като не видях на време, че днес ще се нанасят оценките, по кое време в следващите дни мога да дойда за нанасяне?